11/11/14

UNA DE LLADRES I SERENOS


El divendres vinent, 14 de novembre, a les 19'30 h. i al Teatre Serrano de Gandia, el Ceic Alfons el Vell presenta el llibre Una de lladres i serenos amb motiu del XVIII Homenatge a la paraula, que enguany està dedicat al relat negre i on he tingut el gust de participar en la coordinació fotogràfica, juntament amb l'amic Lluís Romero.

Els 15 relats estan acompanyats per 15 fotografies realitzades per amics i amigues fotògrafs, com ara, Manuel Forés, Anna Ramon, Anabel Amesti, Jose Nuño, Pere Huerta, Oscar Camarena, Cristina Jordà Gomar, Bruno Watieaux, Lluís Romero Quiles , Ana Belén Tarrazona, Borja Abargues, Toni Deusa, Dp Chaigneau, Salvador Vitoria i un servidor.

Des d'ací agrair la seua col·laboració.

Ens veiem el divendres !!!

2 comentaris:

  1. L'honor i el plaer ha segut el meu. Gràcies a mic. Ail neva forgetit.

    ResponElimina
  2. Casualment, i des del bloc de Llevant Ensemble, arribe fins ací. Vull donar-vos les gràcies per la vostra aportació al llibre de l'Homenatge a la Paraula d'enguany. La meua especialitat és la paraula, i no tant la imatge, però he treballat a consciència en l'edició del llibre, amb la inestimable ajuda del company d'Edicions 96, Josep Olaso, i m'alegra tenir l'oportunitat de poder felicitar-vos per la vostra feina. Us puc assegurar que els escriptors i escriptores estan més que desvanits amb el diàleg que s'hi ha establert entre relats i fotografies.
    És llàstima, perquè no vaig tenir oportunitat de poder conèixer-vos en persona ahir dissabte, al teatre Serrano. En tot cas, David, m'agradaria que, com a coordinador (amb Lluís Romero, amb qui sí que he estat en contacte en les últimes setmanes) transmeteres el meu agraïment i la meua enhorabona a tots els companys i companyes que heu participat en aquest volum dedicat als lladres i als serenos.
    Una abraçada plena d'afecte. I gràcies una altra vegada.

    ResponElimina